Kwosse Begosse! KV De Görkese Turken viert weer 4 dagen lang feest in de Heuvel Gallery

KV De Görkese Turken viert traditiegetrouw weer 4 dagen lang carnaval in onze residentie De Heuvel Gallery. Van kindermiddagen tot feestavonden, wij trappen vol op het gas om voor jullie een mooi programma neer te zetten. Feest je mee?

We gaon door! De Gorkese Turken vieren traditiegetrouw weer 4 dagen lang carnaval

KV De Görkese Turken viert traditiegetrouw weer 4 dagen lang carnaval in onze residentie De Heuvel Gallery. Van kindermiddagen tot feestavonden, wij trappen vol op het gas om voor jullie een mooi programma neer te zetten.

Aftrap 6×11 jubileum van KV de Görkese Turken tijdens 11-11 bal!

Dit jaar is voor ons een speciaal jaar, we vieren namelijk ons 6×11 jubileum! Uiteraard ben jij ook van harte uitgenodigd om dit feest met ons mee te vieren. Lees in dit nieuwsbericht alvast een aantal hoogtepunten om in je agenda te zetten.

6 x 11 jubileum KV de Görkese Turken verplaatst naar volgend jaar

Dit seizoen blikken we vast terug op de afgelopen 66 jaar. Want die 66 jaar hebben we samen bereikt, met onze leden en onze carnavalsvrienden uit alle hoeken. We gaan ons richten op ons jubileum +1 volgend jaar, zodat we dit hopelijk met een frisse start met heel Kruikenstad kunnen vieren!

Datum 11-11 bal Görkese Turken 2019-2020 bekend!

De zomervakantie is net gestart, maar we zijn alweer druk bezig met alle voorbereidingen voor het nieuwe carnavalsjaar 2019/2020. Naast de evenementen enkel voor leden toegankelijk, zoals de familiedag 15 september, hebben we ook alweer een datum geprikt voor het...

Oudste carnavalsvereniging Tilburg noodgedwongen naar nieuwe residentie

De Gorkese Turken houden vanaf 2017 residentie in De Heuvel Gallery. Met de nieuwe residentie wil de vereniging een plek creëren waar naast leden, ook dakloze verenigingen welkom zijn.