KV De Görkese Turken is opgericht op 11 maart 1955. Hiermee zij wij tevens de oudste carnavalsvereniging van Tilburg. Samen met het bestuur, de Raad van Elf en onze residentie organiseren we 4 dagen lang een spetterend carnaval met vele gezellige kindermiddagen en in de avonden een echt carnavalsfeestje met DJ’s en optredens van diverse blaaskapellen en dweilorkesten.

Dit jaar is voor ons een speciaal jaar, we vieren namelijk ons 6×11 jubileum! Uiteraard ben jij ook van harte uitgenodigd om dit feest met ons mee te vieren. Zie hieronder alvast een aantal hoogtepunten om in je agenda te zetten:

  • Zaterdag 13 november 2021 is het tijd voor ons 11-11 bal, waar onze Prins en Raad van Elf bekend wordt gemaakt. Dit jaar een extra bijzondere avond, want het is de aftrap van ons jubileumjaar (6×11)! Het thema? Niet heel verrassend, maar wel heel leuk: ons verjaardagsfeestje!! Heel Kruikenstad is uitgenodigd. Ben jij er ook bij? Volg hier het Facebook event. 
  • Op zaterdagavond 19 februari 2022 vieren we een wel heel bijzonder jubileum : De Görkese Turken 6×11 (+1) jaar! Aangezien we ons jubileum vorig jaar niet konden vieren, feesten we dit jaar 2x zo hard! Het wordt een knaller van een feest, dus dat wil je echt niet missen! Zet het vast met een grote rode cirkel in je agenda en volg het Facebook event.
  • En daarnaast vieren wij natuurlijk 4 dagen lang carnaval in onze residentie de Heuvel Gallery! Wij organiseren zaterdag 26 februari t/m dinsdag 1 maart elke avond een feest, dus wees welkom!

Volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste updates:
Facebook: https://www.facebook.com/gorkeseturken
Instagram: https://www.instagram.com/kvdegorkeseturken/