Algemene informatie

 

Kv De Görkese Turken is opgericht op 11 maart 1955. Hiermee zijn wij tevens de oudste carnavalsvereniging van Tilburg. We hebben sinds die tijd al in vele residenties mogen verblijven tijdens carnaval, maar wij voelen ons nu helemaal thuis in onze huidige residentie De Heuvel Gallery. Samen met het bestuur, de Raad van Elf en onze residentie organiseren we 4 dagen lang een spetterend carnaval met vele gezellige kindermiddagen en in de avonden een echt carnavalsfeestje met DJ’s en optredens van diverse blaaskapellen en dweilorkesten.

Als vereniging organiseren wij in het carnavalsseizoen verschillende activiteiten. Zo vindt jaarlijks het Görkese Turken 11-11 bal plaats waarbij bekend zal worden wie dit jaar Prins, Adjudant en de Raad van XI zullen zijn. Spannend! Ook organiseert onze Raad van Elf jaarlijks het Enige Echte Officiële Grôôt Görkese Turken Raad van Elven Fist! Een groot spektakel om niet te missen en alvast goed in de stemming te komen voor carnaval. Naast deze carnavalsfeesten organiseren wij ook verschillende activiteiten buiten het seizoen, zoals een gezellige familiedag, een nieuwjaarsborrel en een bingo.

Word jij hier ook enthousiast van? Heb jij ook zin om met ons carnaval te vieren? Word dan snel lid en geniet van alle voordelen:

  • Warm verenigingsgevoel
  • 4 dagen carnaval
  • Diverse kindermiddagen
  • Korting op consumptiemunten
  • Diverse voorfeesten
  • Verkleedwedstrijd
  • Carnavalswagen in d’n Opstoet
  • Residentie in de binnenstad
  • Bezoeken van diverse orkesten
  • Raad van Elf

De minimale leeftijd om lid te worden is 16 jaar. Kinderen zijn uiteraard altijd welkom op de kindvriendelijke evenementen zoals de kindermiddagen en de familiedag. Het lidmaatschap kost €38,50 euro per persoon.

Nieuw lid worden dit jaar? Neem contact op met het bestuur via info@gorkese-turken.nl en we leggen je alles uit.

Het huishoudelijk regelement is bij het bestuur opvraagbaar. Stuur hiervoor een mail naar info@gorkese-turken.nl.

Klik hier voor de AVG.

Direct regelen

Je kunt je lidmaatschap heel makkelijk online regelen. Door onderstaand product in je winkelmandje te leggen, kun je direct je lidmaatschap betalen en is je lidmaatschap ook direct bevestigd. 

Zelf overmaken of een vraag stellen

Liever zelf een bankoverschrijving regelen om je lidmaatschap rond te maken? Dat kan natuurlijk ook! Dan graag 38,50 euro per persoon over te maken naar rekening NL24INGB0003807808 t.n.v. Karnavalsvereniging de Görkese Turken. Graag je voor- en achternaam vermelden in de omschrijving.

Is een sponsorpakket niets voor u, maar draagt u Karnavalsvereniging de Görkese Turken wel een warm hart toe en wilt u ons een steuntje in de rug geven? U kunt voor 12,50 euro ook vriend worden van onze vereniging. Hiervoor krijgt u uiteraard eeuwige roem en dankbaarheid vanuit alle leden van onze vereniging en ieder jaar het allernieuwste speldje voor op uw kiel. Daarnaast bent u tevens ook welkom op onze nieuwjaarsborrel om samen met onze leden te proosten op het nieuwe jaar.