Kunnen we doorgaon? JA! Dus haal dat paard maar uit de gang, de nachten in Brabant zijn zeker nog lang! We hebben heel wat feestjes in te halen, dus KV De Görkese Turken viert traditiegetrouw weer 4 dagen lang carnaval in onze residentie De Heuvel Gallery. Van kindermiddagen tot feestavonden, wij trappen vol op het gas om voor jullie een mooi programma neer te zetten.

4 avonden lang feest

Het is bij ons elke avond feest van zaterdag t/m dinsdag! Elke dag met live muziek, diverse orkesten en artiesten. En uiteraard is onze DJ ook van de partij om al jouw favoriete nummers te draaien!

Kindermiddagen

Zaterdag- en maandagmiddag organiseren we kindercarnaval vanaf 14.00 uur. Waar de kids kunnen hossen op muziek, glitter tattoos kunnen laten zetten, diverse spelletjes spelen en natuurlijk op de foto met onze Raad van Elf. Er zijn ook nog diverse optredens van o.a. Anna & Elsa (Frozen) en de enige echte Tjeuke! Zondagmiddag is er ook kindercarnaval vanaf 14.00 uur met allerlei leuke activiteiten, georganiseerd door onze residentie De Heuvel Gallery.

Meest actuele programma

Volg ons op Facebook voor het meest actuele programma.
Zet het in je agenda en hopelijk zien we je tijdens carnaval!!