Carnavalsdagen

Het is weer bijna zover! Alle Kruiken en Kruikinnen mogen alle jasjes, groen-oranje sjalen, verkleedkleren en attributen weer uit de kast halen voor een fantastisch carnaval. Ook bij de Gorkese Turken vieren we dat uitbundig met een fantastisch programma tijdens carnaval. Vele leuke bands, orkesten, DJ’s komen een feest bouwen in onze residentie De Heuvel Gallery. Bevriende verenigingen komen bezoeken brengen en een bezoek van de stadsprins mag natuurlijk niet missen. Tijdens carnaval wordt onze residentie druk bezocht door leden, die het hart van onze vereniging vormen. Maar uiteraard is iedereen welkom om met ons een feestje te vieren, een pilsje te drinken en er een fantastische avond van te maken.

Programma 2023

Kunnen we doorgaon? JA! Dus haal dat paard maar uit de gang, de nachten in Brabant zijn zeker nog lang! KV De Görkese Turken viert traditiegetrouw weer 4 dagen lang carnaval in onze residentie De Heuvel Gallery. Van kindermiddagen tot feestavonden, wij trappen vol op het gas om voor jullie een mooi programma neer te zetten.

4 avonden lang feest

Het is bij ons elke avond feest van zaterdag t/m dinsdag! Elke dag met live muziek, diverse orkesten en artiesten. En uiteraard is onze DJ ook van de partij om al jouw favoriete nummers te draaien! De deuren gaan in de avonden open om 20.00 en om 20.30 start het programma.

Kindermiddagen

Carnaval kan niet jong genoeg beginnen, daarom denken we ook aan de kleintjes! Op zaterdag, zondag en maandag worden er kindermiddagen georganiseerd in De Heuvel Gallery. Zo wordt er een veilige omgeving gecreëerd waar kinderen op een leuke manier kennis kunnen maken met carnaval vieren. Er is voor ieder wat wils. Zo kunnen kinderen lekker dansen, geschminkt worden, spelletjes doen, op de foto en zijn er allerlei leuke activiteiten en entertainment.

Op zaterdag & maandag zijn ook onze Jeugd Prins en Prinses en onze Raad van Elf aanwezig om samen mee te dansen of mee op de foto te gaan.

Komen jullie ook? Iedereen is welkom en entree is gratis!

 

Meest actuele programma

Download hier het programmaboekje voor een volledig overzicht. Volg ons op Facebook voor het meest actuele programma, je weet maar nooit wat er nog wijzigt 😉
Hopelijk zien we je tijdens carnaval!!