Bestuur Görkese Turken

Graag stellen wij het bestuur van De Görkese Turken aan u voor. Ons bestuur bestaat uit 6 personen. Alle bestuursleden worden door de leden van de vereniging gekozen in onze algemene jaarvergadering. Voor komend carnavalsseizoen ziet het bestuur er als volgt uit:

06-46338893

Richard Verhagen

Voorzitter, Gorkese Turken

06-53672021

Marleen van der Schalie

Secretaris & vice-voorzitter, Gorkese Turken

06-18977817

Edwin van Hommelen

Bestuurslid, Gorkese Turken

06-54727614

Johan van Hommelen

Penningmeester, Gorkese Turken

.

Rick Tafuni

2e penningmeester, Gorkese Turken

.

Tessa de Backer

2e secretaris, Gorkese Turken

Contact

Wanneer u vragen heeft kunt u zich wenden tot één van onze bestuursleden. Stuur uw vraag op naar secretariaat@gorkese-turken.nl en onze secretaris zorgt er dan vervolgens voor dat uw vraag bij de juiste persoon terecht komt.

 

Lidmaatschap

Ook voor een lidmaatschap kunt u zich wenden tot het bestuur. De minimale leeftijd om lid te worden is 16 jaar. Kinderen zijn uiteraard altijd welkom op de kindvriendelijke evenementen zoals de kindermiddagen en de familiedag. Op deze site kunt u alle evenementen bekijken die wij te bieden hebben. Het lidmaatschap voor het seizoen 2023-2024 bedraagt €38,50 euro per persoon. Meld je aan!

 

Communicatie

Onze leden worden regelmatig door middel van een digitale nieuwsbrief door het bestuur op de hoogte gehouden over nieuwtjes van de vereniging. 

 

Aanmelden

Nieuwsgierig? Meld u dan snel aan als lid van onze gezellige vereniging. We ontmoeten u graag!