Ah, het carnavalsseizoen 2023-2024 met Karnavalsvereniging De Görkese Turken was er eentje om in te lijsten! Met Prins Mark en adjudant Edwin aan het roer en de fantastische Raad van Elf die altijd paraat stond, hebben we weer een staaltje van ongeëvenaarde feestvreugde neergezet.

Van vele voorfeesten, een Barbie feest, aanstekelijke polonaises en een 4de prijs in D’n Opstoet geen straat in Kruikenstad was veilig voor onze feestelijke invasie. En wat een sfeer! Lachen, dansen, en vooral samen genieten van de onbeschrijfelijke magie die carnaval met zich meebrengt.

Nu we het stof van confetti en serpentines langzaam laten neerdalen, willen we graag een welgemeende dankjewel uitsturen naar Prins Mark, adjudant Edwin, natuurlijk onze fantastische Raad van Elf en alle leden die zich ingezet hebben en mee feest hebben gevierd. Zonder jullie was dit seizoen niet half zo fantastisch geweest!

Maar we kijken ook alweer vooruit naar het volgende seizoen. En daarvoor hebben we jóuw hulp nodig! Ben jij klaar om deel uit te maken van deze knotsgekke familie? We zoeken nieuwe leden voor de Raad van Elf en kunnen niet wachten om samen nieuwe hoogten te bereiken. Dus, laat je horen en sluit je aan bij De Görkese Turken voor nog meer dolle pret en onvergetelijke herinneringen. Alaaf! 🎉