We zouden de Görkese Turken niet zijn als we er niet alles aan hadden gedaan om dit jaar ons 66-jarig jubileum met jullie te kunnen vieren. Met pijn in ons 💚🧡 hart moeten we echter toch mededelen dat we het moeilijke besluit hebben genomen dit jaar geen carnavalsactiviteiten te organiseren in verband met de coronapandemie.

Uiteraard hadden we dit liever anders gezien, maar carnaval vier je samen en samen is momenteel niet mogelijk. We steunen, als oudste carnavalsvereniging van Tilburg, uiteraard ook de beslissing van Carnavalsstichting Tilburg hierin en zullen ook geen Prins en Raad van Elf presenteren.

Dit seizoen blikken we vast terug op de afgelopen 66 jaar. Want die 66 jaar hebben we samen bereikt, met onze leden en onze carnavalsvrienden uit alle hoeken. We gaan ons richten op ons jubileum +1 volgend jaar, zodat we dit hopelijk met een frisse start met heel Kruikenstad kunnen vieren!

Verlies je carnavals-spirit niet en blijf ons online volgen voor foto’s en verhalen. Op naar de toekomst, waarin we samen en gezond weer carnaval kunnen vieren!