Carnavalsdagen

Het is weer zover! Alle Kruiken en Kruikinnen mogen alle jasjes, groen-oranje sjalen, verkleedkleren en attributen weer uit de kast halen voor een fantastisch carnaval. Ook bij de Gorkese Turken vieren we dat uitbundig met een fantastisch programma tijdens carnaval. Vele leuke bands, orkesten, DJ’s komen een feest bouwen in onze residentie De Heuvel Gallery. Bevriende verenigingen komen bezoeken brengen en een bezoek van de stadsprins mag natuurlijk niet missen. Tijdens carnaval wordt onze residentie druk bezocht door leden, die het hart van onze vereniging vormen. Maar uiteraard is iedereen welkom om met ons een feestje te vieren, een pilsje te drinken en er een fantastische avond van te maken.

Programma 2022

Kunnen we doorgaon? JA! Dus haal dat paard maar uit de gang, de nachten in Brabant zijn zeker nog lang! We hebben heel wat feestjes in te halen, dus KV De Görkese Turken viert traditiegetrouw weer 4 dagen lang carnaval in onze residentie De Heuvel Gallery. Van kindermiddagen tot feestavonden, wij trappen vol op het gas om voor jullie een mooi programma neer te zetten.

carnaval gorkese turken

4 avonden lang feest

Het is bij ons elke avond feest van zaterdag t/m dinsdag! Elke dag met live muziek, diverse orkesten en artiesten. En uiteraard is onze DJ ook van de partij om al jouw favoriete nummers te draaien!
 

Kindermiddagen

Zaterdag- en maandagmiddag organiseren we kindercarnaval vanaf 14.00 uur. Waar de kids kunnen hossen op muziek, glitter tattoos kunnen laten zetten, diverse spelletjes spelen en natuurlijk op de foto met onze Raad van Elf. Er zijn ook nog diverse optredens van o.a. Anna & Elsa (Frozen) en de enige echte Tjeuke! Zondagmiddag is er ook kindercarnaval vanaf 14.00 uur met allerlei leuke activiteiten, georganiseerd door onze residentie De Heuvel Gallery.
 

Meest actuele programma

Volg ons op Facebook voor het meest actuele programma.
 
Zet het in je agenda en hopelijk zien we je tijdens carnaval!!