Moete Heure

KV de Görkese Turken stelt 3 keer per seizoen een verenigingsblad samen. Dit blad, genaamd Moete Heure, wordt digitaal verspreid onder alle leden, adverteerders en vrienden van de vereniging door het Moete Heure comité. In dit blad worden de wetenswaardigheden en alle gebeurtenissen binnen de vereniging beschreven tijdens het lopende carnavalsseizoen. Deze stukjes worden aangeleverd door diverse leden en comités binnen de vereniging. Elke uitgave gaat de redactie ‘op stap’ en komt iemand binnen de vereniging uitgebreid aan het woord in een interview. Zo blijft het verenigingsblad ieder keer weer heel leuk om te lezen en is iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De Moete Heure wordt verzorgd door een drietal redactieleden te weten:
Susan Verhagen
Marleen van der Schalie
Tessa de Backer

De redactie is te bereiken via: moeteheure@gorkese-turken.nl
Adverteren in de Moete Heure? Bekijk de mogelijkheden hier.

De Moete Heure bekijken: alleen voor leden, sponsoren en vrienden
Achter deze pagina kun je alle digitale edities van ‘Moete Heure’ terug vinden. Aangezien in dit blad persoonlijke verhalen worden gepubliceerd is deze pagina alleen toegankelijk voor leden, sponsoren en vrienden van de vereniging. Klik hier beneden op de knop en log in met het gegeven wachtwoord.

Mocht je geen toegang hebben maar wel interesse, kun je altijd even een mail sturen naar moeteheure@gorkese-turken.nl. Dan helpen we u graag verder.